BESTFRIEND DAH KAHWIN STORY

03:13


Dah lama aku tak check blog ni sebab banyak yang dah jadi kebelakangan ni so aku boleh bagi video je kali ni sebab aku tak tahu nak tulis apa buat masa ni,content takda.
Video ni tentang kawan baik aku yang dah kahwin baru-baru ni & salah satu fasa baru yang aku kena lalui yang membuat aku fikir sejenak di bucu pintu :P
*Korang boleh ke Gallery untuk tengok gambar pasangan pengantin.





You Might Also Like

0 comments